Volledige Reviews

 

"Geen therapeut liet mij zo veilig voelen"

Onderstaand bericht heb ik naar Alexandra gestuurd en ik denk dat dit mijn ervaringen met haar het best omschrijft.
Ik zit hier nu ’s ochtends om een uur of 10 op de bank en er komt een liedje op de radio dat me raakt. Zo heel diep in mijn buik. Het doet een beetje zeer, het ontroert me en ik geniet ervan. En ineens bedenk ik me hoe bijzonder dit voor mij is. Deze gevoelens die dit nummer bij me losmaken te ervaren. Niet angstig en paniekerig wegmaken omdat ik bang ben voor die emoties maar ‘gewoon’ blijven zitten, luisteren, voelen en genieten.
Ik ben hier zo dankbaar voor want zonder jouw begeleiding had ik dit niet kunnen ervaren. Dat ik me heb durven openstellen tijdens de sessies komt echt door jou. Na zoveel jaren therapie heb ik veel geleerd maar dit was op verstandelijk niveau. Ook heel belangrijk maar er was geen therapeut die mij zo veilig liet voelen dat ik alles ook durfde te voelen en doorvoelen.
En die veiligheid heb jij mij wel kunnen bieden. Door wie en hoe je bent, liefdevol, respectvol en met heel veel begrip. Maar ook duidelijk en sturend als ik iets probeerde te ontwijken.
Dank je wel voor dit alles!

Ik ben ontzettend blij met alles wat de sessies hypnotherapie hebben losgemaakt. De nieuwe inzichten en het steeds sterkere gevoel van letterlijk in mijn kracht staan en mezelf te accepteren zoals ik ben.

- Mariëlle

 

"Alexandra neemt alle tijd, fijne begeleiding"

Hele fijne Hypnotherapie sessies gehad. Alexandra neemt alle tijd en begeleid je fijn de hypnose in. Ook heeft ze een persoonlijke geleide meditatie gemaakt zodat je vooraf kunt oefenen om rustig te worden, zo gaat de hypnose nog beter. Deze mp3 luister ik nog steeds.

Hele fijne ervaring dank je wel Alexandra.

- Jamie

 

"Alexandra straalt enorm veel warmte en rust uit"

Ik kwam in een drukke periode in mijn leven bij Alexandra. Heb altijd al onzekerheid en angsten ervaren en was benieuwd naar hypnotherapie. Ze raadde me ook de geleide meditatie aan waar ik eerst wat twijfelachtig over was maar mij toch veel rust heeft gegeven. Alexandra straalt enorm veel warmte en rust uit waardoor ik me gelijk op mijn gemak voelde. Alles heeft mij geholpen op een manier dat ik meer rust ervaar en dingen uit het verleden op een andere manier ben gaan bekijken met meer zelfvertrouwen.

- Diana

 

"Alexandra gaf me echt het gevoel dat ik mag zijn wie ik ben"

Dankzij de coaching en de geleide meditatie van Alexandra, zijn er bij mij inzichten ontstaan. Zoals dat ik mijn eigen woorden niet moet ontkrachten. Dat mijn twijfel iets is waar ik naar moet luisteren, dat dat iets zegt. Ik kan nu beter voor mezelf kan kiezen en voor mezelf kan opkomen dan voorheen.

Een beter gevoel over mijzelf, waardoor ik minder snel gevoelig ben voor wat andere voelen en denken. Het lijkt alsof ik mezelf hierdoor beter heb leren kennen. Hierdoor weet ik beter wat ik wil in mijn leven. geen overhaaste beslissingen nemen.

De geleide meditatie die ze voor mij heeft gemaakt blijf ik zeker doen iedere dag, want dit helpt me echt dichter bij mezelf te blijven. Alexandra gaf mij echt het gevoel dat ik mag zijn, wie ik ben. En dit had ik net even nodig.

Heel erg bedankt!

- Esther 

 

"Alexandra geeft je echt het gevoel dat je je hart open kan en mag stellen"

Hypnotherapie

“Alexandra heeft mij meerdere keren heel spontaan een privé sessie gegeven, op momenten dat ik heel erg angstig of onzeker was. Ze gaat dan samen met jou op een rustige plek zitten en gaat alle delen van je lichaam na icm ademhalingstechnieken, waardoor je echt weer in jezelf keert. Alexandra kan heel erg goed ervoor zorgen dat je even echt de rest kan vergeten op dat moment en je je volledig kan focussen op jezelf. Hierdoor werd ik heel erg rustig en had ik geen last meer van mijn angstklachten. Ze geeft tijdens de sessies gelijk tips mee die je kunt toepassen als je alleen bent. Bij mij waren dat zinnen als ‘ik ben het waard om van te houden en ik mag er zijn’, terwijl inmijn handen op een bepaalde manier leg. Ik doe dit zelf een paar keer per week, bijvoorbeeld als ik opsta en ik een drukke, spannende dag heb. Alexandra geeft je echt het gevoel dat je je hart open kunt en mag stellen en hierdoor heeft het mij super erg geholpen mijn angstklachten in toom te houden, alleen of samen met haar”.

- Puck

 

"Geeft mij de rust die ik zocht"

Geleide meditatie op maat

”Zeer fijne ervaring bij mijn geleide meditatie! Het geeft mij de rust die ik zocht, zeer dankbaar dat ze de energie en de tijd erin heeft willen steken. Neemt de tijd en luistert naar uw wensen. Lieve fijne vrouw, absolute aanrader.
- Cindy

 

"Ik heb hier zoveel aan gehad"

Geleide meditatie

“Ik heb zo af en toe last van angstgevoelens en onzekerheid, met name over mezelf. Alexandra is al heel lang in mijn leven en ze heeft me dan ook altijd geholpen met mijn struikelpunten. Een aantal maanden geleden stelde ze voor om een geleide meditatie voor me te maken, zodat ik wat steviger in mijn schoenen kan staan en het vertrouwen in mezelf te verbeteren. Ik heb hier zoveel aan gehad al, met name door haar fijne, rustgevende stem. Omdat haar stem mij natuurlijk al bekend is, geeft me dat een veilig gevoel. De meditatie heeft me geholpen om dichter bij mezelf te komen. In de geleide meditatie vroeg ze me om mijn hogere zelf voor te stellen, die naar me toe kwam lopen op, voor mij, een plek waar ik me heel fijn voel, het strand. Op dat moment voelde ik een golf van kippenvel, ze weet het zo goed bij je binnen te brengen. Wat ook erg prettig is aan de geleide meditaties die Alexandra maakt, is dat ze het echt afstemt op je persoonlijk. Ze neemt veel aspecten uit je eigen leven mee, het is geen standaard meditatie met ademhalingsoefeningen en een muziekje. Dit is echt voor JOU gemaakt. Vaak als ik merk dat ik toch angstig ben, zet ik de meditatie op en naderhand voel je echt een last van je schouders af gaan, doordat ze je beter laat aarden en in één lijn met jezelf laat zijn. Je kunt het ook zo vaak gebruiken als je dat zelf wilt, omdat het elke keer hetzelfde effect geeft en dat is heel fijn”.

- Puck 

 

“Alexandra heeft op vriendelijke, rustgevende toon een geleide meditatie voor mij ingesproken. Zij heeft deze meditatie speciaal op mij afgestemd. Hierdoor voelt het vertrouwd en kan ik stap voor stap mijn spanningen loslaten en dichterbij mezelf komen. Het geeft mij dagelijks de rust die ik nodig heb”.

- Carine

 

“De meditatie om te aarden heeft Alexandra heel helder weergegeven. Hierdoor kan ik deze inmiddels op elk gewenst moment van de dag toepassen, waardoor ik mij sterker in mijn schoenen voel staan”.

- Carine 

 

“In maart 2020 en januari 2021 heb ik het Corona virus gehad. Ik was er behoorlijk ziek van.
Alexandra heeft voor mij geleide meditaties op maat gemaakt. Daar heb ik ontzettend veel aan gehad.   Zij heeft mij er letterlijk doorheen getrokken. Alexandra is een therapeute die met hart en ziel jou kan helpen”.

- Karinda van der Weele 

 

“Na langdurige restklachten Corona met angst, stress, overprikkelend, geen energie en ‘lijfpijn’ een op maat gemaakte geleide meditatie meegekregen. Laagdrempelig en op elk uur van de dag te volgen. Het hielp mij om te ‘voelen’ en los te laten.. door middel van slechts mijn ademhaling te volgen kan ik ontspannen.. een fijne stem die je meeneemt.. Ik ben er blij mee..”

- Iona 

 

Ook voor personeel op de IC’s van Nederlandse ziekenhuizen heb ik geleide meditaties gemaakt. Hier een reactie:

“Dank voor het sturen van je sessie. Ik hoor berichten dat men het erg kan waarderen.
Zomaar een paar uitspraken die ik hoorde:
# Prettig luisteren
# Ik houd ervan
# Geeft rust
Bedank voor je moeite en inzet.”
- Bart van Silfhout, Teamhoofd intensive care Antoniusziekenhuis