Over mij


Ik ben Alexandra Heezius. Vanuit de Tzolkinkalender ben ik een Blauwe Storm, waarbij diepgaande transformatieprocessen een grote rol spelen. Hiermee heb ik dan ook vaak te maken gehad. Daardoor weet ik hoe het is om je in de duisternis te bevinden, het vertrouwen kwijt te zijn. Maar als geen ander weet ik ook dat je daar weer uit komt!

 

Daarom begeleid ik graag mensen die zich ook in een of ander transformatieproces bevinden. Kort gezegd help ik jou wanneer je bent vastgelopen, op een keerpunt staat in je leven, de verbinding met jezelf wilt herstellen. Alles is al in jou aanwezig om heel te worden, je hoeft het je alleen maar te herinneren, je er opnieuw mee te verbinden, zodat je weer vertrouwen ervaart in je eigen kracht.

 

Dit proces kun je aangaan door middel van Hypnotherapie, waarbij je naar de kern van je probleem gaat en daar kan het geheeld worden. Ook maak ik geleide meditaties op maat ter ondersteuning die ervoor zorgen dat je meer ontspanning en zelfvertrouwen gaat ervaren. Verder is het ook mogelijk een yoga nidra sessie te laten maken waardoor je ook op diep niveau aan ontspanning en heling werkt. Bij al deze vormen wordt je zelfherstellende vermogen aangesproken waardoor je geen afhankelijkheidsrelatie opbouwt en zelf verder kunt.

"Knowing your own darkness is the best method of
dealing with the darknesses of other people"
(Carl Jung)