Geleide meditaties


Ik maak geleide meditaties op maat, ik maak een meditatie speciaal voor jou, waarbij ik eerst een intake gesprek met je heb over je klachten en wensen, over je favoriete plek in de natuur, over een dier wat voor jou zelfvertrouwen en kracht uitstraalt, hoe je de kern in jezelf omschrijft die alles van jou weet. Dit geheel verwerk ik tot een tekst waarbij ik me richt op het los kunnen laten van je klachten, blokkades en angsten en het opbouwen van je zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld. Hier maak ik een geluidsopname van, als je wilt met rustgevende achtergrondmuziek. Deze stuur ik naar je toe en kun je zo vaak beluisteren als je zelf wilt, hoe vaker je deze beluistert hoe krachtiger het resultaat. Deze geleide meditatie werkt ook ondersteunend voor Hypnotherapie omdat je dan al vertrouwd bent met de diepe ontspanning en het taalgebruik.Tijdens Corona
Ten tijde van het coronavirus heb ik voor een aantal mensen die corona hadden gekregen een geleide meditatie op maat gemaakt. Doordat een besmetting met het coronavirus voor langdurige klachten kan zorgen en een onvoorspelbaar en grillig verloop kan hebben, kun je tijdelijk het vertrouwen in je lichaam en in jezelf verliezen. Het frequent beluisteren van de geleide meditatie resulteerde in het verminderen van stress en spanningen en angsten los kunnen laten, evenals in het herkrijgen van vertrouwen in zichzelf en in hun lichaam.
Wanneer je last hebt van long covid kun je hier ook baat bij hebben is mijn ervaring met mensen die ik hierbij heb geholpen. Ook voor personeel werkzaam op IC’s in Nederlandse ziekenhuizen heb ik geleide meditaties gemaakt (zie bij ervaringen).

Specifieke onderwerpen
Je kunt ook voor specifieke onderwerpen een geleide meditatie laten maken, bijvoorbeeld: ontspannen, aarden, goed slapen, positief denken, bij faalangst, bij te weinig zelfvertrouwen, herstel bij ziekte, stoppen met roken, afvallen, destructief gedrag, zelfacceptatie, concentratieproblemen, somberheid, moeite met keuzes maken en beslissingen nemen.